Το χάπι για το AIDS των 750 δολαρίων βρήκε τον δάσκαλό του σε ένα αντίγραφο του… 1 δολαρίου


H εταιρία που είχε ανεβάσει σε μία ημέρα την αξία του χαπιού για το AIDS από τα 13,5 στα… 750 δολάρια βρήκε έναν δυνατό ανταγωνιστή που προσφέρει στην αγορά ένα αντίστοιχο φάρμακο με κόστος μόλις 1 δολάριο ανά χάπι

Η εταιρία που είχε ανεβάσει το φάρμακο για το AIDS κατά 5.000% φθάνοντάς στο στα 750 δολάρια ανά χάπι, βρίσκει πλέον τον δάσκαλό της, καθώς μία νέα εταιρία προσφέρει ένα χάπι που περιέχει την ίδια δραστική ουσία με μόλις 1 δολάριοτο χάπι.
[post_ad]
Το νέο φάρμακο από την Imprimis Pharmaceuticals είναι ένα εναλλακτικό χάπι στο Daraprim το οποίο παράγεται σήμερα από την Turing Pharmaceuticals, και η οποία μετά από την ανάληψη καθηκόντων του νέου της διευθυντή, είχε αποφασίσει αυτή την εξωφρενική αύξηση, σοκάροντας όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και τους γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

Το νέο χάπι μπορεί να μην είναι αρκιβές αντίγραφο του Daraprim όμως περιέχει την ίδια ακριβώς δραστική ουσία που ονομάζεται pyrimethamine. Η εταιρία που το κατασκευάζει υποστηρίζει ότι μπορεί να μην είναι το ίδιο τέλειο για κάθε χρήστη του Daraprim, όμως είναι σίγουρα μία καλή και πάνω από όλα πολύ πιο φθηνή λύση για όσους δεν μπορούν να ξοδεύουν τα χρήματα για το ακριβό πρωτότυπο.

Το κόστος του μάλιστα φθάνει στα 1 δολάρια το χάπι, καθώς προσφέρεται σε συσκευασίες των 100 χαπιών για 99 δολάρια το κάθε κουτί.

Το χάπι για το AIDS των 750 δολαρίων βρήκε τον δάσκαλό του σε ένα αντίγραφο του… 1 δολαρίου Reviewed by Live Tv on 10:50:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.