Εντολή «ΑΣΔΕΝ» :Οι Μονάδες των νησιών μας να προετοιμάζονται για όλα τα …ενδεχόμενα!


Μπορεί ο χειμώνας να είναι προ των Πυλών και οι  Μονάδες των νησιών μας  να ετοιμάζονται για την διαβίωση τους, αλλά η Εντολή της Ανωτάτης  Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων «ΑΣΔΕΝ» ήταν σαφής !

Όλες οι Μονάδες της «ΑΣΔΕΝ» να εκτελέσουν Βολές με όλα τα διαθέσιμα μέσα Πυρός …

Άμεση εκτέλεση Βολών των  Βαρέων Όπλων Πεζικού και βολές Πυροβολικού, ώστε να είναι έτοιμες για όλα τα ενδεχόμενα !Την εβδομάδα 16 έως 20 Νοεμβρίου 2015 διεξήχθη τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης από τους Σχηματισμούς της ΑΣΔΕΝ. Στο πλαίσιο της εν λόγω εκπαιδευτικής δραστηριότητας εκτελέσθηκαν Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) μικρών κλιμακίων!

Συγκεκριμένα οι Βολές του όπλου του Πυροβολικού εκτέλεσαν τις ανασχέσεις αλλά δημιούργησαν και φράγμα πυρός σε καθορισμένα δρομολόγια και ακτές αποβάσεως !11-11Δοκιμάσθηκαν όλα τα μέσα πυρός με την εκτέλεση Βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού και Βολές Πυροβολικού και αντιμετωπίσθηκαν (επεισόδια ειδικής φύσεως )όπως Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας, Υγειονομικής Υποστήριξης και αυτασφάλισης μονάδων σε καταυλισμό!

Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν είναι τις Μονάδες της ΑΣΔΕΝ  των νησιών μας ….Απο  95 – 96 και 98 ΑΔΤΕ.

veteranos.gr

Εντολή «ΑΣΔΕΝ» :Οι Μονάδες των νησιών μας να προετοιμάζονται για όλα τα …ενδεχόμενα! Reviewed by alieutis oneiron on 3:07:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.