Μόνα Λίζα - Η ανθρωποειδής εξωγήινη που βρέθηκε από τον Απόλλων 20


Ενώ επίσημα το πρόγραμμα Απόλλων με Απόλλωνα 17 σταμάτησε η NASA, πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι η NASA συνέχισε αυτό το πρόγραμμα με μυστικότητα. Ο λόγος είναι απλός: Εξωγήινοι στο φεγγάρι.

Η επίσημη ιστορία της NASA σχετικά με το γιατί το πρόγραμμα έκλεισε ήταν: περικοπές του προϋπολογισμού, Γιατί να σταματήσει μία από τις πιο επιτυχημένες αποστολές της NASA στην ιστορία;
Πιστεύεται ότι η NASA συνέχισε με το πρόγραμμα Απόλλων και κατάφερε να στείλει Απόλλωνα των 18, 19 και 20 στο φεγγάρι. Οι αποστολές του Apollo 18 και 19 βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία στην επιφάνεια του φεγγαριού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ APOLLO 20: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "MONA LISA"
Το Απόλλων 19 καταστράφηκε λόγω μια σύγκρουσης και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια, αλλά αυτό δεν εμποδίσε την NASA να στείλει την αποστολή Apollo 20 στο φεγγάρι: Η αποστολή που κατάφερε να επιστρέψει στη γη με επιτυχία φέρνοντας εξωγήινη τεχνολογία και ένα «ανθρωποειδές θηλυκό» (βλέπε εδώ οτι ειναι ίδια φυλή που καταγονται οι Κινέζοι, αφου όλες οι φυλές ήρθαν απο άλλου! εκτός και πιστεύετε το παραμυθάκι για μικρά παιδιά περί Δαρβίνου! εδώ πιστεύουν τόσα αλλα θα πει κάποιος!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)από ένα συντριμμένο εξωγήινο σκάφος.
[post_ad]Το 2007 αρκετέτα ενδιαφέροντα βίντεο δημοσιεύτηκαν στο YouTube ένα από τον William Rutledge, ένα άτομο που ισχυρίζεται πως πήρε μέρος στην αποστολή Apollo 20.Ο William Rutledge ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αμέτρητες δομές στη μακρινή πλευρά του φεγγαριού και έδειξε ακόμη και βίντεο των δομών και του «Εξωγήινου θηλυκού», που βρέθηκε στα συντρίμμια ενός γιγαντιαίου εξωγήινου σκάφους.

Αναφέρει ότι το Apollo 20 δεν ήταν απλά μια αμερικανική αποστολή, ήταν το αποτέλεσμα μιας κοινοπραξίας μεταξύ των ΗΠΑ και Σοβιετικών το 1976, που ξεκίνησε η αποστολή μετά απο πληροφορίες που είχαν οι Σοβιετικοί για την πτώση του γιγαντιαίου εξωγήινου σκάφους

Ο Rutledge συνεχίζει:
Στόχος της αποστολής ήταν ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος μήκους 3.370 μ, που είχε συντριβεί ή καταρριφθεί πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε φωτογραφηθεί από το "APOLLO 15". Τα αποτελέσματα της αποστολής ήταν συγκλονιστικά.

Ο Ρώσσος κοσμοναύτης Leonov και ο Αμερικανός αστροναύτης Snyder, μπήκαν στο εξωγήινο σκάφος και αντίκρυσαν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας να κάθεται στο πιλοτήριο, καθώς και το πτώμα του συντρόφου της. Το πτώμα της γυναίκας είχε διατηρηθεί άριστα λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας και το μετέφεραν στην Γη.

Μαζί τους μετέφεραν και άλλα τεκμήρια, διάφορα έγγραφα και σημειώσεις σε μια άγνωστη γλώσσα.
Η εξωγήινη πιλότος ήταν όμορφη γυναίκα, που έμοιαζε με τις γήινες γυναίκες, αλλά είχε μια διαφορά. Τα δάχτυλα της ήταν έξη αντί πέντε. Την ονόμασαν "Mona Lisa"..1

- Ο κωδικός του διαστημοπλοίου ήταν Vandenberg Constellation και της σεληνακάτου Vandenberg Phoenix.
- Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Αμερικανός Τζέιμς Τσίπμαν Φλέτσερ και ο Ρώσος Βαλεντίν Αλεξέγιεφ.
- Το «Apollo 19» είχε κωδικό «Ενδυμίων» και η σεληνάκατός του «Αρτεμις»!
- Μόνο τριακόσιοι άνθρωποι γνώριζαν για το «Apollo 20». Στην εκτόξευση δεν κλήθηκαν δημοσιογράφοι.
- Οι Ρώσοι είδαν πρώτοι το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο τον Ιούλιο του 1969, όταν συνετρίβη κοντά του ο δορυφόρος τους Λούναρ 15. - Ο Ράτλετζ κράτησε ως ενθύμια τη σημαία που έστησαν στη Σελήνη, το σήμα της στολής του και τον εξοπλισμό με τη σεληνιακή σκόνη πάνω!

- Δεν φοβάται την αντίδραση της NASA. Αν [Τα video που υπάρχουν στο Διαδίκτυο δείχνουν καθαρά το εσωτερικό του «Apollo 20», πιστοποιώντας ότι η συγκεκριμένη αποστολή στο Φεγγάρι πραγματοποιήθηκε αλλά δεν έγινε ποτέ γνωστή.] τον καταδιώξει, θα σημαίνει ότι παραδέχεται πως απέκρυψε αληθινά γεγονότα.

Στις επίσημες φωτογραφίες που φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα της NASA εμφανίζεται ένα αντικείμενο όμοιο με το διαστημόπλοιο που ισχυρίζεται ότι κινηματογράφησε ο Ράτλετζ και αναφέρονται οι συντεταγμένες του: πλάτος 10ο νότια, μήκος 117,5ο ανατολικά, εκεί ακριβώς όπου το εμφανίζει και το επίμαχο βίντεο!

Ποιοι πάτησαν πρώτοι στη Σελήνη;
«Ενα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα»… Ηταν τα λόγια του Νιλ Αρμστρονγκ, του πρώτου αστροναύτη που πάτησε το πόδι του στην επιφάνεια της Σελήνης το 1969. Μήπως όμως προηγήθηκαν κάποιοι άλλοι; Ισως, αν αποδειχθούν γνήσια τα βίντεο που διοχετεύουν άγνωστοι στο Internet και απεικονίζουν τα υπολείμματα μιας εγκαταλειμμένης διαστημικής βάσης και άλλων κτιριακών συγκροτημάτων! Προς το παρόν, η NASA δεν έχει πάρει θέση, αν και το οπτικό υλικό κυκλοφορεί σχεδόν ενάμιση χρόνο…
Πλάνα που κόβουν την ανάσα αλλά και ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο σε σχήμα πούρου, εντελώς κατεστραμμένο από βροχή μετεωριτών. Κάποια από αυτά φέρονται να κατέγραψαν οι πρώτοι αστροναύτες του «Apollo 11» και κάποια άλλα το πλήρωμα του «Apollo 20», αποστολή η οποία -σύμφωνα με τη ΝΑSΑ- είχε προγραμματιστεί για το 1976 αλλά δεν έγινε ποτέ!

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 6’33’’, δημοσιοποιήθηκε το 2006 από την ισπανική τηλεόραση και δείχνει συγκλονιστικές σκηνές τραβηγμένες στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε, στη θάλασσα της Ηρεμίας. Στη θαμπή εικόνα φαίνονται κτίσματα με πολύ προχωρημένη αρχιτεκτονική! Είναι εγκαταλειμμένα και ερειπωμένα, αλλά διατηρούν τα… κουφώματα στις πόρτες και στα παράθυρα, μέσα από τα οποία διακρίνεται ένας από τους αστροναύτες του «Apollo 11» να συλλέγει υπολείμμα [Το υλικό που έχουν την ευκαιρία να δουν σε ορισμένα βίντεο οι επισκέπτες στο Διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό. Τα εγκαταλειμμένα κομμάτια ενός διαστημόπλοιου «φωτογραφίζουν» τη ύπαρξη ζωής στο Διάστημα.] τα στο ύπαιθρο! Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση σε γράφημα που έκαναν οι Ισπανοί, η εγκατάσταση έχει μήκος εξήντα μέτρων και πλάτος εννέα

Στις 10 Δεκεμβρίου 2006, ένας χρήστης του Διαδικτύου με κωδικό Btimsah δημοσιοποιεί φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας που, όπως ισχυρίζεται, κατέγραψε δορυφόρος στην επιφάνεια της Σελήνης. Διακρίνονται δύο διαφορετικά κτίσματα σε σχήμα πενταγώνου, αρκετά άλλα κυκλικά και μη που σχηματίζουν ημικύκλιο και κάτι που μοιάζει με γέφυρα!

Στις 23 Φεβρουαρίου 2007, ο γνωστός Ιταλός ερευνητής UFO Φράνκο Τσέντι δημοσιοποιεί ένα υλικό διάρκειας 2’16’’, που απεικονίζει μια ολόκληρη πόλη στη γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού! Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από ψηλά και στην κορυφή τους φαίνεται ότι αποτελούν υλικό της NASA από μια επιχείρηση φωτογράφησης με τον κωδικό «Clementine». Ο ερευνητής υπέβαλε σε ψηφιακή επεξεργασία το υλικό, ώστε να ζουμάρει τα πλάνα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθαρό. Φαίνονται όμως δεκάδες κυκλικά, τετράγωνα και ορθογώνια κτίσματα τα οποία συνδέονται με τεράστιες σωληνώσεις!

Το ίδιο βίντεο που έδειξε η ισπανική τηλεόραση «ανεβάζει» στο Internet στις 2 Μαρτίου 2007 ο χρήστης με κωδικό Nalexo… Αυτήν τη φορά δεν έχει σχολιασμό με υπότιτλους, διαρκεί 4’36’’ και ο χρήστης -που υποστηρίζει ότι το τράβηξε ο ίδιος ο Αρμστρονγκ- ισχυρίζεται ότι αποτελεί τμήμα ενός μεγάλου βίντεο διάρκειας δεκατεσσάρων λεπτών.

Στις 29 Απριλίου, ένας άλλος χρήστης με κωδικό Xuackeman ανεβάζει υλικό διάρκειας 2’07’’ που -όπως ισχυρίζεται- τράβηξε ο κυβερνήτης του «Apollo 15» Αλ Ουόρντεν με φακό 35 mm από απόσταση 119 χλμ. από την επιφάνεια, ενώ περιστρεφόταν γύρω από τον δορυφόρο της Γης περιμένοντας τη σεληνάκατο με τους δύο συντρόφους του. Απεικονίζει δύο πολύγωνα κτίσματα, τον κρατήρα Τσιολκόφσκι και περιλαμβάνει γραφικές αναπαραστάσεις της NASA για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη, που μοιάζουν πολύ με όσα φαίνονται στο υλικό.

via

Μόνα Λίζα - Η ανθρωποειδής εξωγήινη που βρέθηκε από τον Απόλλων 20 Reviewed by alieutis oneiron on 4:33:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.