Άγρια αντιπαράθεση Χατζηνικολάου - Θεοδωράκη για τα ψέμματα... του τρίτου μνημονίου


Άγρια αντιπαράθεση παρακολουθήσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου μεταξύ του οικοδεσπότη της εκπομπής και του καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Ν. Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του "Ποταμιού" τον χαρακτήρισε "ψεύτη".

Ερέθισμα γι’ αυτή την αντιπαράθεση η επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.
[post_ad]"Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρετε ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέμματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη", είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Αυτή η σωστή διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ.

Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε "Ντροπή σου" απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε "κρίμα, είστε και δημοσιογράφος".
via

Άγρια αντιπαράθεση Χατζηνικολάου - Θεοδωράκη για τα ψέμματα... του τρίτου μνημονίου Reviewed by alieutis oneiron on 10:16:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.