Διαδηλωτές περιέλουσαν με βενζίνη αστυνομικό, του έβαλαν φωτιά και τον μετέτρεψαν σε ανθρώπινο πυρσό


Σώθηκε χάρη στην επέμβαση των συναδέλφων του, που τον έβλεπαν μέσα στις φλόγες και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στις διαδηλώσεις στο Περού, πέφτουν στην κυριολεξία κορμιά. Γίνεται πόλεμος. Αυτό συνέβη και στην πόλη Μόρο, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, οι διαδηλωτές εντόπισαν αστυνομικό με στολή. Τον πλησίασαν, τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια άδειασαν επάνω του ένα μπιτόνι βενζίνη.
Το εξαγριωμένο πλήθος και ενώ ο αστυνομικός προσπαθούσε να ξεφύγει, άρχισε να τον χτυπά και κάποια στιγμή άναψε ένας αναπτήρας.
[post_ad]Αμέσως τα ρούχα του αστυνομικού πήραν φωτιά και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ολόκληρος είχε μετατραπεί σε έναν ανθρώπινο πυρσό που έκανε γύρω γύρω από τον εαυτό του, και ούρλιαζε από τους πόνους.

Μια ομάδα αστυνομικών εντόπισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και είδε πως κάποιος άνθρωπος καιγόταν ζωντανός. Αμέσως έτρεξαν να διαλύσουν το πλήθος και να σώσουν τον άνθρωπο. Διαπίστωσαν τότε πως ήταν συνάδελφος τους εκείνος που είχε μετατραπεί σε πυρσό. Με αυτοθυσία έπεσαν επάνω του να σβήσουν τις φλόγες και από τον ασύρματο κάλεσαν ασθενοφόρα.

Ο αστυνομικός Σεγούντο Σαλαζάρ Βάσκεθ, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των συναδέλφων του και μεταφέρθηκε όμως στο νοσοκομείο με εγκαύματα β βαθμού. Η αστυνομία της πόλης έχει εντοπίσει έναν άνδρα και μια γυναίκα που φέρονται να είναι εκείνοι που έβαλαν φωτιά στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των ταραχών.

Οι κάτοικοι στην πόλη Μόρο, διαμαρτύρονται επειδή η κυβέρνηση θέλει αναγκαστικά να απαλλοτριώσει τα σπίτια τους και να τους εκτοπίσει σε άλλη περιοχή.

Διαδηλωτές περιέλουσαν με βενζίνη αστυνομικό, του έβαλαν φωτιά και τον μετέτρεψαν σε ανθρώπινο πυρσό Reviewed by alieutis oneiron on 4:48:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.