Οι συνωμοσιολόγοι «δικαιώνονται»: Ο Πούτιν είναι αθάνατος!


Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από δύο φωτογραφίες του Πούτιν, που αποτελούν πλέον τα νέα «τεκμήρια» για τις συνωμοσίες που παραμένουν ανεξιχνίαστες όλα αυτά τα χρόνια και είναι... απόδειξη ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ηλικίας άνω των 100 ετών, ενώ η εμφάνισή του παραμένει ίδια.
[post_ad]Οι φωτογραφίες φέρουν ημερομηνία 1920 και 1941, απεικονίζουν δύο στρατιώτες που μοιάζουν εντυπωσιακά στον Πούτιν, σε τέτοιο βαθμό που οδηγούν κάποιους στο συμπέρασμα ότι είναι αθάνατος ή έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο, υπηρετώντας πιστά το ρωσικό λαό εδώ και αιώνες.
Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο Πούτιν κρύβεται πίσω από το πρόσωπο της Μόνα Λίζα ή ότι έζησε στο παρελθόν ως ο «Βλαντ ο Ανασκολοπιστής» της Τρασυλβανίας του 15ου αιώνα, γνωστός και κινηματογραφικά ως «Κόμης Δράκουλας».
«Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της θέσης ότι ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος είναι πεπεισμένοι και αναζητούν διαρκώς στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μυθικό πλάσμα που ζει στον πλανήτη για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια», σύμφωνα με τη New York Post.

Για την ιστορία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν Βλαντιμίροβιτς γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952, στην Αγία Πετρούπολη και είναι ηλικίας 63ών ετών.

via

Οι συνωμοσιολόγοι «δικαιώνονται»: Ο Πούτιν είναι αθάνατος! Reviewed by alieutis oneiron on 5:52:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.