ΞΑΦΝΙΚΟΣ χιονιάς από το βράδυ; Δείτε ποιες περιοχές θα πνιγούν στο χιόνι


Χιονοπτώσεις αναμένονται από τη νύχτα ως και το πρωί της Πέμπτης, σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικήςΣτερεάς Ελλάδας και της βόρειας και κεντρικής Πελοποννήσου.

Το πρωί της Πέμπτης, νιφάδες ενδέχεται να πέσουν και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παραθαλάσσια τμήματα θα δεχτούν μόνο χιονόνερο.
[post_ad]Στη Θεσσαλία θα χιονίσει πάνω από τα 400-500 περίπου μέτρα, στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 500-600 μέτρα και στην Πελοπόννησο πάνω από τα 700-800 περίπου μέτρα. Πρόσκαιρα το πρωί της Πέμπτης τα υψόμετρα των χιονοπτώσεων ίσως πέσουν 100-200 μέτρα χαμηλότερα.

Στην Αττική θα χιονίσει στη Πάρνηθα, τη Πεντέλη και τον Υμηττό, ενώ νιφάδες ή χιονόνερο θα πέσει πρόσκαιρα στα υπερβόρεια και βόρεια προάστια της Αθήνας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Στη Θεσσαλονίκη θα χιονίσει ασθενώς στο Πανόραμα και στα γύρω ημιορεινά τμήματα αλλά και στον Χορτιάτη ενώ μέσα στη πόλη θα σημειωθεί χιονόνερο, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης…

via

ΞΑΦΝΙΚΟΣ χιονιάς από το βράδυ; Δείτε ποιες περιοχές θα πνιγούν στο χιόνι Reviewed by alieutis oneiron on 6:31:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.