Πιο ΑΛΗΤΗΣ...πεθαίνεις! Συνελήφθη ο "πιο ΜΙΣΗΤΟΣ Άνθρωπος του ΠΛΑΝΗΤΗ" - Δείτε τι αθλιότητα έκανε...


Ο 32χρονος Martin Shkreli είχε προκαλέσει παγκοσμία κατακραυγή οταν... ανέβασε την τιμή του φαρμάκου για τον ΗΙΝ/απο τα 13,5 δολάρια στα 750.

Ο "άνθρωπος" που αύξησε την τιμή ενος φαρμάκου που σώζει ζωές απο τα 13,5 δολάρια στα 750 δολάρια συνελήφθη, σήμερα, υπο την κατηγορία χρηματιστηριακής απάτης που αφορά μία απο τις εταιρείες που ίδρυσε.

Ο Martin Shkreli, 32 ετών, είχε προκαλέσει παγκοσμία κατακραυγή τον Σεπτέμβριο με την αύξηση του φαρμάκου, και έγινε άμεσα το σύμβολο της παγκοσμίας απληστίας.
[post_ad]Η κατηγορία εναντίον του δεν έχει να κάνει με τα φαρμακολογικά κόστη αλλά με την χρηματιστηριακή απάτη, οταν ο ίδιος φέρεται πως πήρε παράνομα μετοχές της Retrophin Inc. εταιρείας βιοτεχνολογίας που ίδρυσε το 2011, και τις χρησιμοποίησε για να πληρώσει χρέη άσχετων υποχρεώσεων.

Ο ίδιος μετά απο λίγο απομακρύνθηκε απο την εταιρία αυτή, ενώ του έγινε μήνυση απο το διοικητικό της συμβούλιο.  Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έχουν κατηγορήσει τον Skhreli πως έχει πάρει μέρος σε ένα "shell game" οταν το... αποθανών hedge fund του, η MSMB Capital Management έχασε εκατομμύρια.

Ο ίδιος είναι ύποπτος πως προχώρησε σε κρυφές δωροδοκίες ενώ έστησε ψεύτικες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Πηγή

Πιο ΑΛΗΤΗΣ...πεθαίνεις! Συνελήφθη ο "πιο ΜΙΣΗΤΟΣ Άνθρωπος του ΠΛΑΝΗΤΗ" - Δείτε τι αθλιότητα έκανε... Reviewed by alieutis oneiron on 3:36:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.