Οι χιλιάδες μετανάστες... άδειασαν τα IKEA της Γερμανίας - Ουρές για κρεβάτια & στρώματα


Ορισμένα καταστήματα της αλυσίδας Ikea στη Γερμανία και τη Σουηδία αντιμετωπίζουν έλλειψη κρεβατιών και στρωμάτων, γεγονός που οφείλεται στη μεγάλη ζήτηση λόγω της άφιξης χιλιάδων μεταναστών στις χώρες αυτές, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.
"Υπάρχει έλλειψη σε πολλά καταστήματα στη Γερμανία και τη Σουηδία, λόγω της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη" ανέφερε μια εκπρόσωπος του ομίλου, η Γιόζεφιν Τόρελ.

"Σε φυσιολογικές συνθήκες, κατά περιόδους παρουσιάζονται ελλείψεις, αλλά δεν είναι κάτι το τραγικό.
[post_ad]Απλώς, τώρα είναι πιο έντονο το φαινόμενο", εξήγησε. Η Ikea δεν διευκρίνισε πόσα καταστήματα έχουν μείνει χωρίς διαθέσιμο εμπόρευμα.

"Προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με τους προμηθευτές μας για να επιταχύνουμε τις παραδόσεις", εξήγησε μια άλλη εκπρόσωπος του ομίλου, η Ντανιέλα Ρόγκοσιτς.

Η Γερμανία και η Σουηδία είναι οι δύο χώρες που προτιμούν οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ευρώπη, σε σημείο που η Στοκχόλμη ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δεν είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσει τη στέγαση όλων.

Η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη αγορά για το Ikea παγκοσμίως, μπροστά από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

via

Οι χιλιάδες μετανάστες... άδειασαν τα IKEA της Γερμανίας - Ουρές για κρεβάτια & στρώματα Reviewed by alieutis oneiron on 7:05:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.