Αυτό συμβαίνει μόνο στα καρτούν!!! Οδηγός πέρασε για δρόμο, ζωγραφισμένο τούνελ σε βράχο (Photos)


Κάποιος ζωγράφισε σε ένα βράχο την είσοδο ενός τούνελ και ο οδηγός πήγε και έπεσε επάνω του.

Στα καρτούν, όταν το κογιότ κυνηγάει το «μπιπ μπιπ», εκείνο για να ξεφύγει χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και στο τέλος όχι μόνο τα καταφέρνει αλλά ξετινάζει και το κογιότ.

Μια από τις αγαπημένες του μεθόδους είναι να ζωγραφίζει σε έναν βράχο κάποιον δρόμο ή ένα τούνελ και το κογιότ που τρέχει με ταχύτητα για να προλάβει το «μπιπ μπιπ» να πέφτει σφοδρά επάνω στον βράχο.
Και όμως αυτό συνέβη και στην πραγματικότητα. Κάποιος ζωγράφισε σε έναν βράχο ένα παρόμοιο τούνελ και μάλιστα δίπλα του είχε ζωγραφίσει και ένα «μπιπ μπιπ» ή αλλιώς road runner.
[post_ad]Αλλά ο οδηγός του μπορτντό φίατ, αντί να ακολουθήσει τον δρόμο που είχε μια ελαφριά στροφή στα δεξιά, προτίμησε να συνεχίσει στο τούνελ και να πάει ευθεία.

Όμως η ζωή δεν είναι καρτούν και το αυτοκίνητο δεν είναι «Μπιπ Μπιπ» αλλά μάλλον είναι κογιότ. Έπεσε επάνω στο ζωγραφισμένο βράχο και έκανε το αυτοκίνητο του… καλοκαιρινό.
via

Αυτό συμβαίνει μόνο στα καρτούν!!! Οδηγός πέρασε για δρόμο, ζωγραφισμένο τούνελ σε βράχο (Photos) Reviewed by alieutis oneiron on 2:02:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.