ΔΡAΜAΤIΚEΣ ΩΡEΣ στην Eθνική Oδo – Oυρές χιλιoμέτρων απo την σφoδρή χιoνoπτωση – Κραυγή αγωνiας των oδηγών: “Έχoυμε μικρά παιδιά, εiμαστε εγκλωβισμένoι για ώρες…ΒOHΘHΣΤE ΜAΣ!!” (φωτo)


-Δίπλωσαν φορτηγά και έκλεισε το ρεύμα από από Λαμία προς Θεσσαλονίκη... -Διεκόπη η κυκλοφορία των φορτηγών προς Θεσσαλονίκη Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Οι οδηγοί είναι για περισσότερες από τρεις ώρες εγκλωβισμένοι από τις Ράχες μέχρι και τα διόδια της Πελασγίας και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος. «Έχουμε μικρά παιδιά στα αυτοκίνητα.

Είμαστε εγκλωβισμένοι για ώρες. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα βγάλουμε τη νύχτα εγκλωβισμένοι...», έλεγε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φορτηγά που έχουν διπλώσει στου Αγίους Θεοδώρους, αλλά και σε άλλα σημεία.

 Πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή από την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας να διακοπεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
[post_ad]Πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου έχουν ακινητοποιηθεί αρκετά φορτηγά. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των φορτηγών και επιτρέπει να κινούνται τα ΙΧ που έχουν αλυσίδες.


Πηγή

ΔΡAΜAΤIΚEΣ ΩΡEΣ στην Eθνική Oδo – Oυρές χιλιoμέτρων απo την σφoδρή χιoνoπτωση – Κραυγή αγωνiας των oδηγών: “Έχoυμε μικρά παιδιά, εiμαστε εγκλωβισμένoι για ώρες…ΒOHΘHΣΤE ΜAΣ!!” (φωτo) Reviewed by Live TV on 9:36:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.