Σπίγκελ: Άσχημα τα νέα για τον Σόιμπλε


Το ασφυκτικό πρέσινγκ που ασκεί στο Βερολίνο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τοΔΝΤ επιβεβαιώνει και ο γνωστός δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ, ο οποίος συμφωνεί με την άποψη της δημοσιογράφου της Suddeutsche Zeitung, Cerstin Gammelin πως μετά τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ τα νέα για το Σόιμπλε είναι άσχημα.

Ο Σπίγκελ έκανε retweet την εν λόγω άποψη στην οποία η δημοσιογράφος αποκωδικοποιεί τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για το ελληνικό πρόγραμμα.

Ο δημοσιογράφος φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο αυτό στο οποίο αντιτίθεται σφόδρα η Ευρώπη και ειδικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
[post_ad]Όπως είπε στη συνέντευξή της Κριστίν Λαγκάρντ, κομβικό προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα είναι η ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

Όπως γίνεται φανερό μέσα από τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ θα πρέπει να υπάρξει οριστική ρύθμιση του χρέους ώστε να δώσει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του Ταμείου.

Αυτό ακριβώς έχουν ζητήσει και κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι σε πολλές δημόσιες δηλώσεις τους. Σε αυτές, καλούν την Ευρώπη να κάνει γενναία ρύθμιση του χρέους από την στιγμή που η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

Με δεδομένο λοιπόν ότι προχωρούν και οι υπόλοιπες δεσμεύσεις της χώρας μας ανοίγει ο δρόμος για την συζήτηση που θα οδηγήσει στην ρύθμιση του χρέους με το μπαλάκι να βρίσκεται στην πλευρά της Γερμανίας, αφού θέλουν πάση θυσία την συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

πηγη

Σπίγκελ: Άσχημα τα νέα για τον Σόιμπλε Reviewed by Live TV on 11:09:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.