Άδεια τα ράφια του Carrefour – Τι συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ


Μεγάλες ελλείψεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία σε εργαζόμενους και καταναλωτές αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour.

Η εικόνα που υπάρχει σε μεγάλα υποκαταστήματα είναι σχεδόν «κατοχικό», καθώς στα τεράστια ράφια υπάρχουν ελάχιστα προϊόντα από την κάθε ετικέτα και είδος.

Ποιος μεγάλος αθλητικός παράγοντας αγοράζει τα Carrefour και κανάλι
[post_ad]Ακόμη και σε κεντρικά σουπερ μάρκετ Carrefour που εξυπηρετούν μεγάλες περιοχές της Αττικής βλέπεις άδεια ράφια και τεράστιες ελλείψεις, με αποτέλεσμα να φεύγει καθημερινά κόσμος χωρίς ψώνια στα χέρια.

Αρχικά υπήρξε θόρυβος και φόβος για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, ωστόσο παρατηρήθηκε ότι οι εν λόγω ελλείψεις υπάρχουν μόνο στη συγκεκριμένη φίρμα.

Όπως λένε παράγοντες της αγοράς ετοιμάζεται ένα μεγάλο deal με επίκεντρο τα Carrefour. Όπως είχε αποκαλύψει το usay υπάρχει ενδιαφέρον από γνωστό επιχειρηματία για την εξαγορά τους.
Πρόκειται για τον ομογενή ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενδιαφέρεται να επεκταθεί επιχειρηματικά και σε άλλους χώρους, πέραν του ποδοσφαίρου.
πηγη

Άδεια τα ράφια του Carrefour – Τι συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ Reviewed by Live TV on 2:37:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.