Δείτε πως αυτοί οι ΔΥΟ άνθρωποι έχασαν Τα ΠΑΝΤΑ εξαιτίας ενός ΛΑΘΟΥΣ στο Facebook…


Το ζευγάρι από τη Βρετανία Mark Higgins και Becky Szenk έμαθε ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, γιατί εξαιτίας ενός λάθους τους, έχασαν τα πάντα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Γι’αυτό είναι και τόσο σημαντικό!

Το νεόνυμφο ζευγάρι ήθελε να μετακινηθεί πιο κοντά στη δουλειά του Mark, που ήταν 13 χιλιόμετρα μακρυά. Έτσι εκείνη έψαξε στο Facebook για μεταφορική εταιρεία. Φαινόντουσαν επαγγελματίες, είχαν φωτογραφίες και πολύ καλά σχόλια. Κλείσανε συμβόλαιο με την εταιρεία αυτή, με τον άνθρωπο που τους συστήθηκε ως Lee Green.
Όταν ήρθη η μέρα της μετακόμισης, έφτασαν 2 άντρες με ένα βαν και μέσα σε 45 λεπτά είχαν πακετάρει όλο το διαμέρισμα. Όταν ήταν έτοιμοι, ξεκίνησαν χωρίς καν να πάρουν την καινούργια διεύθυνση του ζευγαριού.

Έχασαν τα πάντα: έπιπλα, ρούχα, έγγραφα και φωτογραφίες. Μία ολόκληρη ζωή χάθηκε.
«Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ όσο εκείνη τη μέρα. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που άφησα κάτι τέτοιο να συμβεί.»
Το μόνο που τους έμεινε είναι η τηλεόραση, γιατί τη μετέφεραν εκείνοι με το φόβο μην τους σπάσει στη διαδρομή.
[post_ad]«Μπορούμε να αγοράσουμε καινούργια έπιπλα αλλά τα προσωπικά μας αντικείμενα δεν γίνεται να αντικατασταθούν,» είπε το ζευγάρι. Δεν είναι τα πρώτα θύματα από τέτοιου είδους κλέφτες. Λίγους μήνες πιο πριν μία άλλη οικογένεια είχε κάνει το ίδιο λάθος.
Πλέον, με τα social networks τέτοια κρούσματα αυξάνονται συνεχώς. Πρέπει να έχουμε πάντα το νου μας, γιατί δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή.

Credit: hefty.co


Δείτε πως αυτοί οι ΔΥΟ άνθρωποι έχασαν Τα ΠΑΝΤΑ εξαιτίας ενός ΛΑΘΟΥΣ στο Facebook… Reviewed by Live TV on 6:03:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.