Αυτό είναι το τελικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων για το μοιραίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη!!!


Πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας: Ο Παντελίδης δεν πάτησε καθόλου φρένο!

Ο «εγκέφαλος» του τζιπ μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης και έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες, απεφάνθη τι πραγματικά συνέβη εκείνες τις τραγικές στιγμές.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας που εξετάζουν την υπόθεση, ο «εγκέφαλος» του αυτοκινήτου έδειξε πως ο οδηγός του δεν πάτησε καθόλου φρένο. Επίσης αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως δεν αντιμετώπιζε κανένα μηχανικό πρόβλημα που ίσως δεν θα επέτρεπε στον Παντελή να πατήσει το φρένο.
[post_ad]Τα φρένα και το γκάζι, τα ηλεκτρονικά του συστήματα και οποιοδήποτε άλλο σημείο του αυτοκινήτου δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το μόνο που δεν έχει προσδιοριστεί είναι η ταχύτητα με την οποία έτρεχε το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή του τροχαίου γι’ αυτό και εκφράζονται επιφυλάξεις για το πόσο ακριβείς μπορούν να είναι οι εκτιμήσεις για το μοιραίο δυστύχημα.

Εκείνο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα βγουν σε περίπου είκοσι ημέρες ώστε να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο ίδιος ο οδηγός.

Αυτό είναι το τελικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων για το μοιραίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη!!! Reviewed by alieutis oneiron on 10:21:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.