Οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρετούν τον Παντελίδη: «Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού»


To δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, έδωσαν οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων, μέσω του λογαριασμού τους στο facebook.

«Ένα αντίο στο πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Παντελή Παντελίδη. Κρίμα να φεύγουν νέα παιδιά άσχετα από το αν μας αρέσει ή μουσική αυτή η όχι», ήταν το συγκινητικό τους μήνυμα.

«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα!», ανέφεραν επίσης σε ένα ακόμη μήνυμα.

Ένα αντίο στο πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Παντελή Παντελιδη. Κρίμα να φεύγουν νέα παιδιά άσχετα από το αν μας αρέσει ή μουσική αυτή η οχι.
Δημοσιεύτηκε από Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016
«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .
[post_ad]Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα!», ανέφεραν επίσης σε ένα ακόμη μήνυμα.

Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα !
Δημοσιεύτηκε από Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε υπηρετήσει για 10 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ήταν απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Εγκατέλειψε την σταδιοδρομία του ως στρατιωτικός το 2012 προκειμένου να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρετούν τον Παντελίδη: «Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού» Reviewed by alieutis oneiron on 2:53:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.