Ανακαλύψτε πότε πρέπει να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια με την χαμηλότερη τιμή!


Μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά δεν υπάρχει ένα σταθερό χρονικό διάστημα πριν από την πτήση, κατά την οποία είναι σκόπιμο να κλείσετε το εισιτήριό σας για να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές! Μια μελέτη από τον οργανισμό CheapAir που ειδικεύεται στα αεροπορικά ταξίδια χαμηλού κόστους, έχει κάνει εκατομμύρια υπολογισμούς και συγκρίσεις για να προσδιορίσει με ακρίβεια την τέλεια ημέρα.

Κατά μέσο όρο, η καλύτερη στιγμή για να κάνεις μια κράτηση για μια πτήση εσωτερικού είναι ... 54 ημέρες πριν από την απογείωση. Αλλά είναι ένας μέσος όρος. Η πλήρης περίοδος κράτησης κατά τη διάρκεια της οποίας είναι δυνατόν να κλείσετε το καλύτερο εισιτήριο είναι μεταξύ 112 και 21 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ημερομηνίες οι τιμές φτάνου στο χαμηλότερο επίπεδο στο οποίο προσφέρονται.
[post_ad]Σύμφωνα με μελέτες της CheapAir έχουν αναλυθεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια πτήσεις απ όλο το χρόνο έως το 2015. Στη συνέχεια οι ίδιοι φρόντισαν να συγκρίνουν προσεκτικά την εξέλιξη των τιμών για 320 ημέρες, μέχρι την αναχώρηση.
Συχνά , οι ταξιδιώτες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι θα βρουν τις χαμηλότερες τιμές με κράτηση την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης που αναφέρεται παραπάνω, αυτή η πεποίθηση είναι 100% ψευδής. Ακόμη χειρότερα, η ερευνητική ομάδα ήταν σε θέση να αποδείξει ότι τα εισιτήρια είναι κατά μέσο όρο € 180 πιο ακριβά μια εβδομάδα πριν από την απογείωση.

Ομοίως, είναι περίπου 68 ευρώ πιο ακριβά μεταξύ 7 και 13 ημέρες πριν αναχώρηση. Βασικά, αν υπάρχει πράγματι μια περίοδος κατά την οποία δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε τα εισιτήρια μας είναι δύο βδομάδες πριν.

Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν ο μαγικός αριθμός των 54 ημερών είναι πλέον αποδεδειγμένο γεγονός, πολλοί παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι και αυτό δεν είναι καθόλου μια ακριβής επιστήμη. Πράγματι, αυτό το παράθυρο σας επιτρέπει να βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αλλά εξαρτάται επίσης από το ταξίδι σας.

Για παράδειγμα, εάν ο επιλεγμένος προορισμός είναι περιζήτητος και θέλετε να πάτε εκεί κατά την υψηλή περίοδο, καλό είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα, πολύ πριν από την περίοδο που σας αναφέρει η CheapAir. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό, εάν η ζήτηση είναι υψηλή και σταθερή, οι εταιρείες δεν έχουν κανένα κίνητρο να μειώσουν τις τιμές την πάροδο του χρόνου. Ίδια αρχή και για τη δύσκολη πρόσβαση σε αεροδρόμια ή μικρές πόλεις : δεδομένου ότι υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός, οι τιμές θα μειωθούν πολύ λίγο.

Ανακαλύψτε πότε πρέπει να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια με την χαμηλότερη τιμή! Reviewed by alieutis oneiron on 3:30:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.