Καταρρίπτεται – Ξέρετε που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε επισήμους σε παρέλαση;


Ας δούμε τι λέει και αυτό το άρθρο το οποίο έφτασε να παρουσιάζεται σαν πραγματική είδηση με πολλές αναπαραγωγές και κοινοποιήσεις στον απίθανο κόσμο του facebook και του διαδικτύου.

Αξέχαστη είναι για πολλούς η φωτογραφία ενός νεαρού μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους προσκεκλημένους μιας παρέλασης.

Στα πλαίσια ρεπορτάζ για την Επέτειο του ΟΧΙ το επιτελείο μας ταξίδεψε μέχρι τον Έβρο για να δει τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος της φωτογραφίας. Οι ρεπόρτερ μας μετά από πολλά μπινελίκια, λάσπη και κρύο βρέθηκαν στο τελευταία σκοπιά της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.

Εκεί ο νεαρός φαντάρος μας εκμυστηρεύτηκε ότι αμέσως μετά τη παρέλαση το όνομα του μαθεύτηκε στους επισήμους με αποτέλεσμα να κερδίσει το τελευταίο και απομονωμένο φυλάκιο, όταν ξεκίνησε τη θητεία του μετά τις σπουδές του.

Ενδεικτικό της κακής του μεταχείρισης ο ίδιος λέει πως είναι ο αξιωματικός που μιλάει στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο ίδιος μούτζωνε :
«Η δυσμενής μετάθεση μου είχε ήδη κανονιστεί…»

Ο μικρός Λαρισινός έχει μετανοιώσει πλήρως για την πράξη του καθώς στο στρατό πλέον η ζωή του έχει γίνει πολύ δύσκολη και έχει να κάνει επιπλέον τέσσερις μήνες από κρατήσεις, κάτι το οποίο τον κάνει να πιστεύει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς του.
«Δεν ήξερα καν ότι δεν υπάρχουν καθόλου πολιτικοί στην εξέδρα…»
[post_ad]Οι ρεπόρτερ μας έπειτα από λίγο αποχώρησαν δε ξέχασαν όμως να δώσουν στο νεαρό φαντάρο τσιγάρα και σοκολάτες ευχόμενοι μάλιστα “Καλός Πολίτης”.

Το είδαμε στο fevgato

Το άρθρο είναι σατιρικό και προέρχεται από την σατιρική ιστοσελίδα mprouklis.net, η ιστοσελίδα ξεκαθαρίζει το σατιρικό της χαρακτήρα στην επικεφαλίδα κάτω από το όνομα της.

Δείτε το άρθρο στη πηγή του.
http://mprouklis.net/?p=1349
Το άρθρο αυτό έχει αναπαραχθεί από πολλά ιστολόγια αλλά στο τέλος κάποια από αυτά τόνισαν ότι προέρχεται από σατιρική ιστοσελίδα, ένα τυχαίο παράδειγμα δείτε στο fanpage.
πηγη

Καταρρίπτεται – Ξέρετε που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε επισήμους σε παρέλαση; Reviewed by Xaris Artidis on 6:44:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.