Γιατί οι Αμερικάνοι διέταξαν την αποχώρηση στρατιωτικών και διπλωματών από την Τουρκία


Διαταγή προς τους Αμερικανούς διπλωμάτες και στρατιωτικούς να αποχωρήσουν από την Τουρκία εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ εξαιτίας φόβου για την ασφάλειά τους.

Ειδικότερα, οι οικογένειες των επιτελικών στελεχών του αμερικανικού προξενείου στα Αδανα, στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και σε δύο ακόμη τοποθεσίες θα πρέπει να αποχωρήσουν, σύμφωνα με την εντολή που δόθηκε. Αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι αυτό θα επηρεάσει περίπου 700 άτομα.

Η αποχώρηση αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη, με τις οικογένειες να κάνουν μία στάση στην αεροπορική βάση Ραμστάιν, στη Γερμανία, πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους για τις ΗΠΑ ή άλλους προορισμούς.

Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω αυξημένης ανησυχίας για την ασφάλεια σε όλη την Τουρκία, ενώ ανανεώθηκε και η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Τουρκία, η οποία προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για αυξημένη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων.

Γιατί οι Αμερικάνοι διέταξαν την αποχώρηση στρατιωτικών και διπλωματών από την Τουρκία Reviewed by Live TV on 7:12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.