ΠΡΟΣΟΧΗ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Αν παρατηρήσετε αυτό στην είσοδο του σπιτιού σας, ειδοποιήστε την αστυνομία


Μια προειδοποίηση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που μπορεί να σώσει τη ζωή τη δική σας και της οικογένειας σας!

Η εφευρετικότητα των διαρρηκτών τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλώνει κι αυτό μας αναγκάζει να γινόμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί, ίδιως για όταν πρόκειται να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Το τελευταίο διάστημα εφαρμόζεται ένα… κόλπο, με σκοπό οι ένοικοι να πειστούν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους οικειοθελώς, αλλά όταν το κάνουν βρίσκονται προ εκπλήξεως. Ποιο είναι αυτό;
[post_ad]Χύνουν μια ποσότητα υγρού ακριβώς έξω από την πόρτα και περιμένουν να εισχωρήσει στο εσωτερικό του σπιτιού. Μετά από λίγο, όταν καταλάβει κάποιος μέσα στο σπίτι πως υπάρχει μια «διαρροή» κάπου έξω, ανοίγουν την πόρτα –όπως θα κάναμε όλοι- για να δουν από πού προέρχεται. Τότε οι διαρρήκτες εισβάλουν μέσα στο σπίτι. Και φυσικά κανείς δεν ξέρει το τί μπορεί να συμβεί.

Γι’ αυτό αν δείτε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στην πόρτα του σπιτιού σας, καλέστε κάποιον που βρίσκεται εκτός σπιτιού ή ακόμα καλύτερα καλέστε την Αστυνομία, ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε τη ζωή σας σε κίνδυνο.
via

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Αν παρατηρήσετε αυτό στην είσοδο του σπιτιού σας, ειδοποιήστε την αστυνομία Reviewed by Live TV on 4:29:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.