Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε πώς καθαρίζουν τα τρένα στην Ιαπωνία! (Βίντεο)


Η Ιαπωνική ακρίβεια στην καθαριότητα αντικατοπτρίζεται στον σιδηροδρομικό σταθμό όταν οι καθαριστές έχουν ακριβώς... 12 δευτερόλεπτα για να καθαρίσουν μία σειρά καθισμάτων! Το σύνολο του τρένου είναι έτοιμο μέσα σε 7 λεπτά! Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητά τους.

 Πιθανώς ήδη έχετε ακούσει απο το παρελθόν για τα ιαπωνικά τρένα υψηλής ταχύτητας που ονομάζονται Shinkansen, το λεγόμενα Bullet train, δεδομένου ότι οι ράγες μπορουν να αντιμετωπίσουν ταχύτητα κίνησης γύρω στα 320 χιλιόμετρα ανά ώρα.

 Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αυτά τα υψηλής ταχύτητας τρένα, όπως αναφέρει το xorisorianews, δεν γνωρίζουν πόση δουλειά υπάρχει πίσω από αυτό, κάθε φορά που φτάνει στον προορισμό του.
[post_ad]Κατά την άφιξή του στον σταθμό, μια ομάδα καθαρισμού είναι έτοιμη να καθαρίσει ολόκληρο το τραίνο με απίστευτη ταχύτητα, σε μόλις 7 λεπτά.

Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε πώς καθαρίζουν τα τρένα στην Ιαπωνία! (Βίντεο) Reviewed by alieutis oneiron on 2:15:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.