Γυμνοί Διαδηλωτές Πακετάρονται ως Αιματοβαμμένο Ανθρώπινο Κρέας


Μέλη της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων AnimaNaturalis διαδήλωσαν με ένα σοκαριστικό τρόπο στο κέντρο της πλατείας Sant Jaume στη Βαρκελώνη, τη πρώτη πόλη στο κόσμο που αυτοανακηρύχθηκε φιλική στους βίγκαν.

Οι 20 ακτιβιστές ήθελαν να κάνουν μια δραματική έκκληση στο κόσμο να υιοθετήσει μια διατροφή χωρίς κρέας, απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση των ζώων και το βασανισμό τους.Ως μέρος της διαδήλωσής τους, συμφώνησαν να πακεταριστούν σε συσκευασίες κρέατος για να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη και να θυμίσουν στο δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης, ότι η υπόσχεσή τους σημαίνει πράξεις και όχι μόνο λόγια.
[post_ad]“Θέλαμε να τραβήξουμε τη προσοχή των αρχών,” δήλωσε η Aïda Gascón, πρόεδρος της οργάνωσης AnimaNaturalis της Ισπανίας.

“Υποσχέθηκαν το Μάρτιο να συμμετέχουν σε διεθνείς δραστηριότητες, όπως τη καμπάνια του Paul

McCartney για αποχή από το κρέας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιήσει τίποτα.”
Η ομάδα των ακτιβιστών αναφέρει ότι η συμφωνία του δημοτικού συμβουλίου στη προώθηση μιας διατροφής χωρίς κρέας, θα ήταν ένα μικρό, αλλά σημαντικό βήμα.


Οι ακτιβιστές γδύθηκαν, περιλούστηκαν με ψεύτικο αίμα και “συσκευάστηκαν΄. Στις συσκευασίες ήταν γραμμένη η φράση “carne humana” που σημαίνει ανθρώπινο κρέας στα Ισπανικά.

Η οργάνωση AnimaNaturalis αναφέρει ότι 60 δισεκατομμύρια ζώα χρησιμοποιούνται ετησίως που καταλήγουν να είναι μέρος της ανθρώπινης διατροφής και “μετατρέποντας τις ζωές των ζώων σε απλά αντικείμενα παραγωγής για να θρέψουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.”

Η ομάδα δηλώνει ότι τα ζώα πρέπει να προστατεύονται και στους καταναλωτές πρέπει να παρουσιάζονται τροφές που “δεν συμπεριλαμβάνουν θανάτους ή κακοποίηση ζώων.”

Credit: dailymail.co.uk

Γυμνοί Διαδηλωτές Πακετάρονται ως Αιματοβαμμένο Ανθρώπινο Κρέας Reviewed by Live Tv on 11:19:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.