«ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»!! Άστραψε και βρόντηξε ο Ναιτζελ Φάρατζ!! Προέβλεψε ότι και … ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Η Μεγάλη Βρετανία δεν θα είναι η μοναδική χώρα που θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αμφισβητείστε εσείς, αμφισβητείται το νόμισμά σας!», είπε ξεκινώντας την ομιλία του. Και συνέχισε: «Κοιτάξτε! Δείτε λιγάκι την Μέσογειο. Η πολιτική που επιβλήθηκε για να επικρατήσει η φτώχεια στην Ελλάδα, εκεί τα πήγατε πολύ καλά. Αλλά αμφισβητείστε». Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Φάρατζ είπε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι εσείς με απάτες με ψέμματα ποτέ δεν είπατε την αλήθεια στους Βρετανούς και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και τους επιβάλλατε την πολιτικη ένωση.

Και όταν οι πολίτες του 2005 στην Ολλανδία και στην Γαλλια καταψήφισαν αυτή την πολιτική ένωση, όταν απέρριψαν το Σύνταγμα εσείς τους αγνοήσατε και τι κάνατε; Φέρατε από την πίσω πόρτα στην ΕΕ την συνθήκη της Λισαβόνας». Αναφερόμενος στο Brexit είπε: «Ήταν σεισμικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν μόνο για την Βρετανία αλλά και για όλο τον κόσμο. Ο απλός άνθρωπος απέρριψε τις πολυεθνικές και τις συγχωνεύσεις τραπεζών τις μεγάλες πολιτικές και είπε αυτός ο απλός άνθρωπος: «θέλουμε πίσω την πατρίδα μας θέλουμε πίσω τα δικά μας σύνορα».

Και με τον τρόπο αυτό πλέον δώσαμε αχτίδα ελπίδας στους δημοκράτες και σε όλη την υπόλοιπη ΕΕ. Η Βρετανία δεν θα είναι το μοναδικό κρατυος που θα εγκαταλείψει την ΕΕ». Ο Φάρατζ στο σημείο αυτό έγινε προσβλητικός προς τους συναδέλφους του: «Εναπόκειται στην ΕΕ να ενεργοποιήσει το άρθρο 50. Συμφωνώ με τον κ. Γιούνκερ ότι πρέπει να γίνουν πράξεις. Κανείς από εσάς δεν έχει κάνει στην ζωή του μια κάποια δουλειά.

Δεν έχετε δουλέψει ποτέ για κάτι σωστά. Είτε έχετε εργαστεί στις επιχειρήσεις είτε στο εμπόριο είτε έχετε δημιουργήσει μια θέση απασχόλησης ποτέ δεν έχετε λειτουργήσει σωστά». Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους ευρωβουλευτές που άρχισαν να διαμαρτύρονται για τις προσβολές του και για τον λόγο αυτό του απάντησε ο Πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. «Κύριε Φάρατζ, αγαπητοί συνάδελφοι, με κάθε σεβασμό για την αναστάτωσή σας, συμπεριφέρεστε σήμερα, όπως το κόμμα του κυρίου Φάρατζ. Συνάδελφοι, μην μιμείστε τον κ. Φάρατζ και το κόμμα του.
[post_ad]Είπατε ότι άνθρωποι σε αυτή την αίθουσα δεν έχουν κάνει καμια κανονική δουλειά αλλά μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια». Τότε απάντησε ο Νάιτζελ Φάρατζ λέγοντας: «Έχετε δίκιο κύριε Σουλτς. Εσείς υπερασπιζόσασταν το κατεστημένο και είστε το κατεστημένο», είπε και καταλήγοντας την αναφορά του στις σχέσεις ΕΕ – Βρετανίας μετά το Brexit είπε: «Αν απορρίπτατε οποιαδήποτε ιδέα εμπορικών συναλλαγών θα ήταν σα να φτύνατε το πρόσωπο σας». ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Την εκτίμηση ότι και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε ο δεξιός, αντιευρωπαϊστής ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ, από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου.

Κάποιοι εδώ δεν έχετε κάνει ποτέ μια κανονική δουλειά, πρόσθεσε, για να λάβει απάντηση από τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη πρόεδρο της Ευρωβουλής, Μάρτιν Σουλτς, ότι δεν πρέπει να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο αρχηγός του UKIP κάλεσε σε μία ρεαλιστική συμφωνία Ε.Ε. – Η.Β. για εμπόριο χωρίς δασμούς και δήλωσε ότι οι Βρετανοί επιθυμούν μια ανεξάρτητη, αυτοδιαχειριζόμενη χώρα και αυτό ακριβώς θα χτίσουν. - See more at: http://newsone.gr/suntages/1068437-#sthash.vCtmdeo2.dpuf

«ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»!! Άστραψε και βρόντηξε ο Ναιτζελ Φάρατζ!! Προέβλεψε ότι και … ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Reviewed by Live Tv on 9:32:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.