Καψής εναντίον Παππά: «Όλα γίνονται για να κλείσει το Mega» (Video)


Πόλεμος Mega-κυβέρνησης, δια στόματος Μανώλη Καψή, ο οποίος, στο μεσημβρινό δελτίο του καναλιού επιτέθηκε στον Νίκο Παππά, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες γίνεται μόνο και μόνο για να κλείσει το Mega.

Προηγήθηκε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, «κουβέντα» μεταξύ του Νίκου Παππά και ενός καναλάρχη, στα «πηγαδάκια» της εκδήλωσης του Προεδρικού Μεγάρου για τη 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Παππάς φέρεται να είπε ότι για το επερχόμενο κλείσιμο του Mega ευθύνονται οι ιδιοκτήες του, λέγοντας παράλληλα ότι ο ίδιος είναι «διαιτητής» όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
[post_ad]Μιλώντας με στέλεχος καναλιού φέρεται να είπε ότι εάν οι υποψήφιοι για άδεια διαθέσουν σημαντικό ποσό ενδέχεται να δοθεί και πέμπτη, ενώ, ερωτηθείς αν θα κλείσει ένα κανάλι που πληρώνει  φόρους, απασχολεί  500 εργαζόμενους και έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους σημείωσε ότι όλες οι προσωρινές άδειες των σταθμών έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στο φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε το Mega δεν υπήρχε τραπεζική ενημερότητα.

Δείτε το σχόλιο του Μανώλη Καψή

Καψής εναντίον Παππά: «Όλα γίνονται για να κλείσει το Mega» (Video) Reviewed by Live TV on 2:43:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.