ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ - Ποιος είχε κάνει τόπι στο ξύλο τον αείμνηστο Χατζηχρήστο;


Την «κόντρα» του με τον Κώστα Χατζηχρήστο αποκάλυψε ο... γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso, περιγράφοντας πόσο "καταπιεστικός εραστής" ήταν ο αείμνηστος ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή λοιπόν ο σκηνοθέτης έβαλε έως και τον Χατζηχρήστο να μου 'πάρει' τη γυναίκα. Εγώ λοιπόν, για να μη συμβεί αυτό, ζήτησα ένα υπερβολικό ποσό προκειμένου να... στραβώσει η δουλειά και να μην παίξω.

Μου λέει ο σκηνοθέτης: 'Γιατίτόσα, ρε Δημήτρη;1. Και του απαντάω: 'Πρώτον, επειδή θα παίξω με τον Χατζηχρήστο-τότε δεν διακρινόταν για σπουδαία πράγματα που είχε κάνει στον κινηματογράφο-. Δεύτερον, γιατί θα μου ττάρει' τη γυναίκα ο Χατζηχρήστος. Ε, όχι και ο Χατζηχρήστος.
[post_ad]Δεν το δέχομαι', εξηγεί χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλλιβωκάς. "Αυτό ο Κώστας δεν μου το συγχώρησε ποτέ. Έπαιζε λοιπόν στο θέατρο Παρκ και το πλημμύριζε από κόσμο. Εκείνος είχε Τζάγκουαρ και εγώ βέσπα. Η σύντροφος μου λοιπόν έπαιζε στον θίασό του.

Παρκάρει μπροστά μας και κλείνει με δυνατή κλοτσιά την πόρτα του αυτοκινήτου. Θυμάμαι που κολλούσε έντονα στην κοπέλα μου και της έλεγε: «Τι θες και πας με τον Καλλιβωκά. Έχει δύο ρόδες και αυτές μικρές.

Ο Χατζηχρήστος ήταν Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες, μέχρι που κάποια στιγμή είχε μία στον θίασο, η οποία ήξερε ζίου ζίτσου. Προσπαθούσε να τη... ρίξει, μία από δω, μία από εκεί, του ρίχνει μία, κάτω αναίσθητος ο Χατζηχρήστος", τονίζει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ - Ποιος είχε κάνει τόπι στο ξύλο τον αείμνηστο Χατζηχρήστο; Reviewed by Live TV on 10:39:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.