Λεωφορείο με 27 μαθητές πέφτει σε λίμνη γεμάτη πεινασμένους αλιγάτορες. Τότε ένας 10χρονος κάνει κάτι και τους σώζει τη ζωή!


Στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα σχολικό λεοφωρείο γεμάτο μαθητές, την ώρα που τους επέστρεφε στο σπίτι, ξέφυγε από το δρόμο και κατέληξε μέσα σε μία λίμνη.

Ο 10χρονος Nicholas Sierra είπε: «Το λεοφωρείο ήταν εκτός ελέγχου. Είδα τον οδηγό να πατάει το φρένο, αλλά τίποτα δε γινόταν«. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετά τρομακτικό, η λίμνη ήταν γεμάτη από αλιγάτορες!
Ο Nicholas όταν είδε πως οι συμμαθητές του ήταν τρομαγμένοι και μέσα στο πανικό, πήρε ένα κοpίτσι στη πλάτη του και την μετέφερε στην όχθη της λίμνης.
[post_ad]Ύστερα κολυμπώντας πίσω στο λεοφωρείο, βοήθησε άλλους 2 συμμαθητές του να βγουν και αυτοό στην όχθη.
Οι γονείς του, που έμαθαν για το ατύχημα, έσπευσαν αμέσως στη λίμνη για να σώσουν τα παιδιά. Χάρη στον Nicholas όμως, όλοι ήταν καλά. Ένας μόνο μαθητής υπέστει ένα μικρό κόψιμο, αλλά μόνο αυτό.
Ο ηρωισμός του 10χρονου πιτσιρικά ήταν απίστευτος!

Λεωφορείο με 27 μαθητές πέφτει σε λίμνη γεμάτη πεινασμένους αλιγάτορες. Τότε ένας 10χρονος κάνει κάτι και τους σώζει τη ζωή! Reviewed by Live TV on 6:42:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.