Όλη η Λάρισα στο πλευρό της Μυρτώ! Τι θα συμβεί την Κυριακή;


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με τον «Ελεύθερο Κόσμο» διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης και Αλληλεγγύης για την Μυρτώ μας, η οποία εδώ και κάτι παραπάνω από 4 χρόνια νοσηλεύεται σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης, τα 2,5 τελευταία στο κέντρο Άνιμους στη Λάρισα, ύστερα από τη βάναυση κακοποίηση που υπέστη από Πακιστανό τον Ιούλιο του 2012 στη Πάρο.
Η εκδήλωση η οποία θα γίνει παρουσία της Μυρτούς, της Μητέρας της κυρίας Μαίρης Κοτρώτσιου και της γιαγιάς της κυρίας Ελένης, οι οποίες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα με τη συμμετοχή Πατριωτικών Συλλόγων, Εφημερίδων, Εκκλησιαστικών φορέων και απλών Πολιτών.
[post_ad]Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες Πατριώτες πέρα από κόμματα να δώσουμε το παρόν στην εκδήλωση, προκειμένου να δείξουμε και έμπρακτα το ενδιαφέρον μας στηρίζοντας την όλη προσπάθεια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, αλλά και να καταγγείλουμε τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση θα είναι και ένα δώρο για την Μυρτώ, αφού μία ημέρα πριν, στις 24 Σεπτεμβρίου είναι η ονομαστική της εορτή…
athensmagazine.gr

Όλη η Λάρισα στο πλευρό της Μυρτώ! Τι θα συμβεί την Κυριακή; Reviewed by Xaris Artidis on 1:18:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.