Μητέρα παρήγγειλε μια πίτσα με ένα «κρυφό» μήνυμα, και αυτός είναι ο λόγος που ζει σήμερα!


Η γρήγορη και δημιουργική σκέψη μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πρόκειται να αποφύγετε κάποιον κίνδυνο. Το να παραμείνετε ψύχραιμοι όταν ασχολείστε με ένα απειλητικό άτομο είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση.

Μια μαμά από το Avon Park της Florida, ήξερε ότι δεν έπρεπε να πανικοβληθεί όταν ο φίλος της όρμηξε σ’ αυτήν και στα τρία της παιδιά κρατώντας ένα μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που είχε η Cheryl Treadway με το φίλο της Ethan Nickerson. Όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει από το σπίτι για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, εκείνος δεν την άφησε να φύγει χωρίς να τη συνοδεύσει. Όταν γύρισαν μετά στο σπίτι, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η Treadway δεν μπορούσε να καλέσει το 911 με τον άνδρα δίπλα της, έτσι χρησιμοποίησε τη μια εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου για να ζητήσει βοήθεια.

Η Cheryl Treadway και τα παιδιά της κρατήθηκαν όμηροι από το φίλο της, Ethan Nickerson.

Μετά από αρκετές ώρες που πέρασαν αιχμάλωτοι στο σπίτι τους, η Treadway έπεισε τον Nickerson να την αφήσει να παραγγείλει πίτσα.
Η Treadway χρησιμοποίησε μια εφαρμογή του κινητού της για να παραγγείλει μια πίτσα με πεπερόνι. Στο μέρος για τα σχόλια, η Treadway έγραψε, “Παρακαλώ βοηθήστε. Πάρτε το 911 για μένα,” και “911 όμηροι, βοήθεια.”
Ο διευθυντής της Pizza Hut, Candy Hamilton ήταν σοκαρισμένος όταν διάβασε το σημείωμα σχετικά με την παραγγελία. Η Treadway ήταν τακτική πελάτισσα στο εστιατόριο και το σημείωμα της τους ανησύχησε.
[post_ad]“Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ 28 χρόνια και ποτέ, μα ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί αυτό”, εξηγεί ο Hamilton.
Το εστιατόριο ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι.

Ο αστυνομικός Curtis Ludden έβγαλε την Treadway και ένα από τα παιδιά της έξω από το σπίτι. 20 λεπτά αργότερα, απελευθερώθηκαν και τα άλλα δύο παιδιά.
Ο Nickerson συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση με όπλο χωρίς πρόθεση να σκοτώσει και για παράνομη φυλάκιση.

Ο αστυνομικός Curtis Ludden επαινεί την Treadway για τη γρήγορη σκέψη της, και συμπληρώνει, “Δεν ξέρω αν ποτέ θα σκεφτόμουν εγώ κάτι τέτοιο. Είναι, πάντως, κάτι που έκανε τόσο φυσικά.”
διαφορετικό

Μητέρα παρήγγειλε μια πίτσα με ένα «κρυφό» μήνυμα, και αυτός είναι ο λόγος που ζει σήμερα! Reviewed by Live TV on 4:30:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.