Π. Ψυχάρης: Το Mega δεν κλείνει, θα γίνει Βήμα TV!


Τι ανέφερε ο CEO του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ. Τη συνέχεια της λειτουργίας του Mega…ως Βήμα TV προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως δεν αναγνωρίζει τη δημοπρασία αδειοδότησης και αναφέρθηκε σε «λεγόμενες άδειες» οι οποίες «δεν έχουν δοθεί ακόμη».

Σε ερώτηση πάντως από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν το Mega σκοπεύει «να βγει στο αντάρτικο» και να εκπέμψει παράνομα ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι αν ολοκληρωθεί η διαδικασία το Mega θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εκπέμψει μέσω άλλης πλατφόρμας, δορυφόρου ή συνδρομητικού μπουκέτου.
[post_ad]«Το Mega είναι μια εταιρεία που θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα» ανέφερε. «Σας το λέω μεταξύ μας… Το Mega μπορεί να μεταβληθεί σε πάροχο υπηρεσίας, σε Βήμα TV», πρόσθεσε ο κ. Ψυχάρης.

Ο κ. Ψυχάρης ισχυρίστηκε ότι το Mega πληρώνει κανονικά τα δάνεια του, τονίζοντας μάλιστα πως «δεν είναι Μαρινόπουλος», ενώ τόνισε πως «αν δεν είχαν δοθεί τα δάνεια στο Mega μπορεί να είχαν δοθεί σε πολίτες να αγοράσουν σπίτια και να μην μπορούσαν τώρα να αποπληρώσουν».

Κληθείς πάντως να σχολιάσει τις δηλώσεις του συνιδιοκτήτη του Mega Φ. Μπόμπολα κατά του ΔΟΛ για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το κανάλι ο κ. Ψυχάρης ανέφερε ότι ο κ. Μπόμπολας είναι «ένας από τους χιλιάδες μετόχους του Mega». Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τα θαλασσοδάνεια του Mega «δεν θα πρέπει να απασχολούν τον ελληνικό λαό».

Πηγή: fortunegreece.com

Π. Ψυχάρης: Το Mega δεν κλείνει, θα γίνει Βήμα TV! Reviewed by Live TV on 6:24:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.