Καταδικάστηκε ξανά σε 401 χρόνια ο προπονητής - παιδεραστής Σειραγάκης


Ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά καταδίκασε εκ νέου τον παιδεραστή, πρώην εκπαιδευτικό και προπονητή μπάσκετ Νίκο Σειραγάκη - όπως είχε καταδικαστεί και πρωτόδικα - σε κάθειρξη 401 ετών (220 έτη κατόπιν συγχώνευσης). Ομόφωνα το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για να του δοθεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης - όπως και ο Πρόεδρος Εφετών - λέγοντας οτι το ελαφρυντικό δεν μπορεί να του χορηγηθεί διότι διέπραττε κατ' εξακολούθηση και τουλάχιστον επί δέκα χρόνια κακουργηματικές πράξεις σε βάρος παιδιών. Ο ίδιος στην απολογία του επανέλαβε ότι δεν κακοποίησε κανένα παιδί.
[post_ad]Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών, ενώ είχε κριθεί αθώος για τις κατηγορίες που αφορούσαν 17 ανηλίκους, αλλά και για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Εντύπωση προκάλεσε η στάση του καταδικασθέντα, για μια ακόμη φορά, καθώς ακόμη και σήμερα, εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος, δηλώνοντας ότι δεν έκανε κάτι που δεν ήθελαν τα παιδιά, λέγοντας μάλιστα ότι η επαφή αθλητών και προπονητών δεν είναι κάτι αφύσικο.

 Από τα 220 έτη κατόπιν συγχώνευσης, ο Σειραγάκη θα εκτίσει τα 25.

Πηγή: news.gr 

Καταδικάστηκε ξανά σε 401 χρόνια ο προπονητής - παιδεραστής Σειραγάκης Reviewed by Live TV on 11:00:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.