Ντόναλντ Τραμπ: “Οι μετανάστες Στην Ελλάδα Είναι Πάρα Πολλοί, Πρέπει Να Βοηθήσουμε Την Σύμμαχο Μας” …


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ANT1 στην Ουάσιγκτον ο βουλευτής της Πενσιλβάνια των Ρεπουμπλικάνων Τομ Μαρίνο στα πλαίσια του 32ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Κυπριακού Αγώνα δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτού και σαν σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να βοηθηθεί.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα αυτό είναι μία θετική εξέλιξη, αφενός γιατί δείχνει ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος και αφετέρου γιατί στις συγκεκριμένες δηλώσεις η χώρα μας αναφέρεται σαν σημαντικός σύμμαχος.

Φυσικά ότι έχουμε γράψει για την περίπτωση της Ρωσίας ισχύει και για την περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί μπορεί ο μέσος Αμερικανός πολίτης να μην διάκειται εχθρικά απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά οι οργανωμένες και σοβαρές χώρες, όπως οι δύο προαναφερόμενες κοιτάζουν πρωτίστως τα συμφέροντά τους και ύστερα τους συναισθηματισμούς.

Και είμαστε σίγουροι ότι ούτε ο Πούτιν θα μας κάνει δώρο την Κωνσταντινούπολη, ούτε ο Τραμπ θα στείλει τον 6ο Στόλο να προστατεύσει την χώρα μας από ενδεχόμενη απειλή.

Τώρα που υπάρχει η κόντρα Ρωσίας-ΗΠΑ, τώρα που η Τουρκία καταρρέει ουσιαστικά από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα και από την αυταρχική διακυβέρνηση του Ερντογάν που παριστάνει τον Σουλτάνο, τώρα πρέπει η χώρα μας να αξιοποιήσει όλα της τα πλεονεκτήματα, γιατί έχουμε τέτοια, για να ωφεληθούμε οικονομικά και πολιτικά.

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, άνθρωποι που θα υπηρετούν την πατρίδα και όχι τις ιδεοληψίες τους, αν και για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ιδεοληψίες είναι για να αποκοιμίζουν τους αριστερούς που τους πίστεψαν, κατά τα άλλα λένε περισσότερα ΝΑΙ από την οποιαδήποτε «Δεξιά» κυβέρνηση….
via

Ντόναλντ Τραμπ: “Οι μετανάστες Στην Ελλάδα Είναι Πάρα Πολλοί, Πρέπει Να Βοηθήσουμε Την Σύμμαχο Μας” … Reviewed by alieutis oneiron on 4:17:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.