Ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών - «Συντριπτικό» προβάδισμα Τραμπ


Μία μικρή πόλη στο New Hampshire ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ αναφέρει δημοσίευμα του Associated Press.

Σε τρία χωριά του New Hampshire το Dixville, Hart's Location και Millsfield όπου ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και ο Τραμπ προηγείται με... μεγάλη διαφορά έναντι της Κλίντον.

Πιο συγκεκριμένα ο Τραμπ έλαβε 32 ψήφους και η Κλίντον 25. Τα εκλογικά τμήματα σε αυτές τις πόλεις άνοιξαν τα μεσάνυχτα και έκλεισαν αμέσως μόλις ψήφισαν όλοι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι. Η Κλίντον κέρδισε περισσότερες ψήφους στο Dixville και το Hart's Location, αλλά στο Millsfield ο Τραμπ κυριάρχησε με 16 ψήφους έναντι τεσσάρων της Κλίντον.
[post_ad]Dixville Notch

Hillary Clinton: 4 votes

Donald Trump: 2 votes

Gary Johnson: 1 vote

Mitt Romney (write-in): 1 vote

Millsfield

Trump: 16

Clinton: 4

Bernie Sanders (write-in): 1

Hart’s Location

Clinton: 17

Trump: 14

Johnson: 3

Sanders (write-in): 2

John Kasich/Sanders (write-in): 1

Φυσικά αυτά τα πρώτα αποτελέσματα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτικά, αλλά δίνουν στους κατοίκους αυτών των μικρών πόλεων την «ικανοποίηση» ότι ήταν οι πρώτοι που ψήφισαν και έγιναν γνωστές οι προτιμήσεις τους.
via

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών - «Συντριπτικό» προβάδισμα Τραμπ Reviewed by Live TV on 3:21:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.