Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την άτυχη 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου - Ποιος την σκότωσε;


Το σενάριο που εξετάζετε στενά τις τελευταίες ώρες, μετά την δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας 1-10 ετών Γεωργίας Φιλοπούλου στην Λεύκη Τριφυλλίας Μεσσηνίας είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής από την θέση του συνοδηγού την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, ενώ βρέθηκε από εργάτες και τον σύζυγό της την επομένη το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό της.
Ποιος ήταν όμως ο δολοφόνος και ποια τα κίνητρα της δολοφονίας;
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 35χρονη Γεωργία να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα το τελευταίο από τα παιδιά της να προέρχεται από τον παράνομο δεσμό που ενδεχομένως διατηρούσε.
[post_ad]Είναι γνωστό ότι η 35χρονη το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά οικογενειακά προβλήματα με τον σύζυγό της, ενώ πολλά βράδια έκανε εξόδους με... φίλες της. Τα κίνητρα για την δολοφονία δεν ήταν ληστεία ή κάποια οικονομική συναλλαγή σύμφωνα με τα σενάρια, αλλά πολύ πιθανόν να πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα πάθους.

Τα οικογενειακά προβλήματα, σε συνδυασμό και με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ήταν αρκετά για να αφαιρέσουν την οικογενειακή γαλήνη στην οικογένεια.

Είναι εξακριβωμένο και σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, ότι η στυγερή δολοφονία της έγινε από την θέση του συνοδηγού σχεδόν εξ επαφής με μια μόνο σφαίρα η οποία της διέλυσε το κρανίο.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να βρουν τον δολοφόνο της 35χρονης μητέρας των 4 ανήλικων παιδιών.


Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την άτυχη 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου - Ποιος την σκότωσε; Reviewed by alieutis oneiron on 10:26:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.