Βόμβα για Κυριάκο Αμοιρίδη: Μη βιολογικό παιδί, θυρίδα με χρυσό, εκβιασμός, τραγική μάνα


ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Κυριάκος Αμοιρίδης δεν είχε πει ποτέ στην 95χρονη μητέρα του που ζει στην βόρεια Ελλάδα ότι είχε αποκτήσει μια κόρη με την Φρανσουάζ κι αυτό γιατί γνώριζε ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί.

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχαν έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα και είχαν μεινει στην Κυψέλη η μητέρα του πρέσβη δεν είχε μάθει ποτέ για την ύπαρξη του παιδιού.

Μάλιστα, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Όμως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του.
[post_ad]ο θέμα είναι, γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη την ύπαρξη της θυρίδας; Και αν ναι, ήταν πληρεξούσια; Και ήταν εκείνη πληρεξούσια ή κάποιος άλλος;

Και αυτός ο άλλος επισκέφθηκε την θυρίδα πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη; Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποία τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιριδη ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα τον έκανε ρεζίλι και θα αποκτούσε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της.

Ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην πρεσβευτική κατοικία και έκανε σ@ξ με την Φρανσουάζ Αμοιρίδη ακόμα και όταν ο πρέσβης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιo.

Βόμβα για Κυριάκο Αμοιρίδη: Μη βιολογικό παιδί, θυρίδα με χρυσό, εκβιασμός, τραγική μάνα Reviewed by Live TV on 5:26:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.