Γερμανία: Κόντεψαν να πνίξουν επιβάτη που δεν είχε εισιτήριο Ελεγκτές του μετρό


Το βίντεο τράβηξε επιβάτης στο ίδιο βαγόνι, αυτόπτης μάρτυρας στην ντροπιαστική σκηνή και το ανέβασε στο Facebook. Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει ελεγκτές και άνδρες ασφαλείας του προαστιακού του Βερολίνου σε σημείο που διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό – προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει ελεγκτές του προαστιακού στο Βερολίνου να συμπεριφέρονται απάνθρωπα σε έγχρωμο επιβάτη που τον έπιασαν χωρίς εισιτήριο.

Ο επιβάτης διέπραξε το αδίκημα να μην πληρώσει εισιτήριο. Αλλά αυτό από τη συμπεριφορά των ελεγκτών απέχει παρασάγγας. Τον πιάνουν από τον λαιμό, τον τραβάνε για να τον κατεβάσουν, τον ακινητοποιούν, τον χτυπούν στα πλευρά, του κάνουν κεφαλοκλείδωμα και όλα αυτά σε έναν άνθρωπο που απλά δεν είχε εισιτήριο.

Ο άνθρωπος προσπαθεί να γαντζωθεί από κάπου και τότε ένας από τους άνδρες της ασφάλειας τον πιάνει από τον λαιμό και τον πνίγει. Ακούγεται καθαρά η προσπάθεια που κάνει να πάρει αναπνοή από τη λαβή.
[post_ad]Δεν είναι λίγοι που σχολιάζουν πως το γεγονός ότι μοιάζει αλλοδαπός και είναι και μαύρος, έκανε τους άνδρες ασφαλείας του προαστιακού να επιδείξουν πέραν του δέοντος, υπερβάλλοντα ζήλο.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για άνδρες της αστυνομίας, αλλά για άνδρες της ασφάλειας του τρένου και ελεγκτές. Τελικά καταφέρνουν να τον πετάξουν έξω από το βαγόνι, επάνω στην πλατφόρμα σαν να είναι ένα σακί και στη συνέχεια πέφτουν επάνω του. Οι επιβάτες έχουν εξαγριωθεί και αρχίζουν να βρίζουν τους άνδρες ασφαλείας.

Με την κάμερα του κινητού της μια γυναίκα είχε το σθένος να απαθανατίσει το αίσχος αυτό και να το ανεβάσει στο ίντερνετ. Ήδη έχει προκληθεί σάλος και πρόκειται να διενεργηθεί ΕΔΕ για τους άνδρες της ασφάλειας.

Γερμανία: Κόντεψαν να πνίξουν επιβάτη που δεν είχε εισιτήριο Ελεγκτές του μετρό Reviewed by Live TV on 11:40:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.