Η Χίος παράγει τη δική της βότκα


Φέρει την υπογραφή της ποτοποιίας «Στέφος» και έχει το όνομα του Νεοχωρίου H Χίος για πρώτη φορά συστήσει στο καταναλωτικό κοινό τη δική της Vodka.

Η χιώτικη Vodka έχει το όνομα «New Village», ελληνιστί Νεοχώρι και παράγεται από την ποτοποιία «Στέφος». Το νέο προϊόν της εταιρίας είναι ήδη έτοιμο να πλασαριστεί στην αγορά μιας και το πρωί του Σαββάτου εμφυαλώθηκαν οι πρώτες 1.000 φιάλες. «Βλέπουμε τι αποζητά η αγορά και κάνουμε συνεχώς νέα πράγματα. Η vodka μας είναι φτιαγμένη από δημητριακά έχει επιλεχθεί η μέθοδος της απόσταξης. Η Vodka γίνεται με δύο τρόπους.
[post_ad]Ή μέσω της απόσταξης ή μέσω του ενεργού άνθρακα. Αυτό είναι το πρώτο βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η οξύτητά της είναι 7 όπως και το νερό δηλαδή. Αυτό επιλέχθηκε για να μη χτυπάει η «σκληράδα» του ποτού μόλις το πίνει κάποιος.
Σύντομα θα ξεκινήσουμε την παράδοση στην τοπική αγορά, θα κάνουμε τις παρουσιάσεις μας στα μαγαζιά κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, όπως πήγαν και τα υπόλοιπα προϊόντα μας», ανέφερε στην εφημερίδα Πολίτης Χίου ο κ. Σταμάτης Μονογιούδης.

Πολίτης Χίου

Η Χίος παράγει τη δική της βότκα Reviewed by Live TV on 2:45:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.