Η έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού - ΦΩΤΟ


Χωρίς ποτέ να τρομοκρατεί τον κόσμο, ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, για μια ακόμη φορά, την προειδοποίηση που πρέπει για τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού που βρίσκεται προ των πυλών...

Κυριακή και Δευτέρα περιοχές της Ελλάδας θα επηρρεαστούν από φαινόμενα, ίσως και σπάνιας έντασης για την εποχή και την περίοδο του καλοκαιριού που διανύουμε, με τον Σάκη Αρναούτογλου, καθώς η Κυριακή είναι και μια μέρα εξόδου, να ζητά από τον κόσμο να ενημερωθεί από τους επίσημους φορείς για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν.

Διαβάστε αναλυτικά στη γκάλερι ολόκληρη την προειδοποίηση του έμπειρου προγνώστη...

Φροντίστε να ενημερώνεστε τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων το επόμενο τριήμερο και κυρίως για την Κυριακή και την Δευτέρα στις περιοχές όπου θα βρίσκεστε!
[post_ad]Αν και έχουμε ένα διήμερο-τριήμερο μπροστά μας εώς την Κυριακή και τη Δευτέρα οπότε σίγουρα και θα υπάρξουν, κάποιες διαφοροποιήσεις στα προγνωστικά στοιχεία όσον αφορά στην ένταση αλλά και στη διάρκεια των φαινόμενων στις περιοχές που αυτά θα εκδηλωθούν, θα πρέπει να σας αναφέρω ότι και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για επιδείνωση και μάλιστα κατά τόπους σοβαρή του καιρού κατά τη διάρκεια της Κυριακής στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας ενώ αξιοσημείωτα εντυπωσιακά για Ιούλιο μήνα δείχνουν και τα κατά τόπους προβλεπόμενα ύψη βροχής από τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα και τη Δευτέρα!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως είναι λογικό δεν επηρεάζεται όλη η Ελλάδα το ίδιο και τις ίδιες ώρες απο τα καιρικά φαινόμενα. Ειδικά αυτή την περίοδο η εμφάνιση ανάλογων ατμοσφαιρικών διαταραχών δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, ενώ η τοπικότητα των φαινομένων ειναι πολύ μεγάλη που σημαίνει πως θα υπάρξουν περιοχές οι όποιες μπορεί να επηρεαστούν πολύ περισσότερο ή πολύ λιγότερο ή και καθόλου σε σχέση με άλλες ακομα και σε σχετικά μικρή απόσταση περιοχές.

Για τον λόγο αυτό και χωρίς ίχνος διάθεσης κινδυνολογίας (που ξέρετε πόσο την απεχθάνομαι) κι επειδή ερχεται Σαβ/κύρικο, φροντίστε να ενημερώνεστε τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων το επόμενο τριήμερο δίνοντας βάση φυσικά στις επίσημες προειδοποιήσεις!

Βελτίωση πάντως θα παρουσιάσει ο καιρός απο την Τρίτη και κυρίως απο την Τετάρτη όπου και η θερμοκρασία μετα την αισθητή κατά τόπους πτώση θα επανέλθει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα!

Η έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού - ΦΩΤΟ Reviewed by Live TV on 11:05:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.