Ντουμπάι: 225.800 ευρώ ετήσιο μισθό για θέση εργασίας με μοναδικό προσόν δίπλωμα οδήγησης


Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Mirror», η βρετανική εταιρεία «Real Estate» δίνει ετήσιο μισθό 225.800 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα για εργασία στο Ντουμπάι με το μοναδικό προσόν που χρειάζεται να είναι δίπλωμα οδήγησης!

Πρόκειται για κτηματομεσιτική εταιρεία η οποία υπάλληλο για το γραφείο της στο Ντουμπάι, με μοναδικό προσόν, το δίπλωμα οδήγησης και με ετήσιες αποδοχές έως 200.000 λίρες.

Η κτηματομεσιτική «Allsopp & Allsopp», δεν ζητεί ούτε σπουδές, ούτε την γνώση ξένων γλωσσών, ούτε ιδιαίτερη προϋπηρεσία.
[post_ad]Τα βασικά προσόντα για τον υπάλληλο που θα λαμβάνει τις 200.000 λίρες τον χρόνο και μάλιστα αφορολόγητες, είναι να διαθέτει «δυναμική προσωπικότητα» και «ικανότητα στις πωλήσεις».

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο mail careers@allsoppandallsopp.com, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει κρασάρει το σύστημα από εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις

Ντουμπάι: 225.800 ευρώ ετήσιο μισθό για θέση εργασίας με μοναδικό προσόν δίπλωμα οδήγησης Reviewed by Live TV on 8:58:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.