Τέλος το εισιτήριο για μια μόνο διαδρομή! Υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού από 5 διαδρομές και πάνω


Οι αλλαγές στα εισιτήρια συνεχίζονται. Άμεσα τελειώνει η χρήση του εισιτηρίου για μια και μόνη διαδρομή, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να εφοδιαστεί, υποχρεωτικά με εισιτήρια για πέντε διαδρομές και πάνω.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ν. Μαυραγάνης στις 31 Οκτωβρίου σταματάει η χρήση του εισιτηρίου μονής διαδρομής. Το γνωστό μας χάρτινο εισιτήριο για μια διαδρομή από την 1η Νοεμβρίου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Όσοι δεν χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα μεταφοράς για να μετακινηθούν θα πρέπει υποχρεωτικά να εκδώσουν είτε το εισιτήριο των πέντε διαδρομών με κόστος επτά ευρώ, είτε το εισιτήριο των δέκα διαδρομών με κόστος δεκατέσσερα ευρώ και μια διαδρομή δώρο.

Όσοι έχουν στη διάθεσή τους παλαιού τύπου εισιτήρια θα πρέπει λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουν ως τις 31 Οκτωβρίου, είτε να τα δώσουν σε κάποιον άλλο.
[post_ad]Το καλό με τα νέου τύπου εισιτήρια είναι ότι δεν έχουν χρονική διάρκεια για τη χρήση τους και έτσι κάποιος που δεν χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα μεταφοράς δεν θα χάσει χρήματα, θα μπορέσει να “εξαργυρώσει” τα επιπλέον χρήματα που δίνει για τα εισιτήρια των 5 και των 10 διαδρομών με κάποια μετακίνησή του στο μέλλον.

Ο υφυπουργός, πάντως, διαβεβαίωσε ότι στο μέλλον και όταν ομαλοποιηθεί η διαδικασία για τις κάρτες θα γίνει και έκδοση μονού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

via newsit.gr

Τέλος το εισιτήριο για μια μόνο διαδρομή! Υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού από 5 διαδρομές και πάνω Reviewed by Live TV on 6:55:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.