Αγόρι καταρρέει και ξεσπά σε κλάματα μόλις ξαναβλέπει το σκύλο του που είχε χαθεί


Οκτώ μήνες πριν, ο καλύτερος φίλος του 11χρονου Rocco Risso, οJack, ένας σκύλος διάσωσης, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Ένιωθε συντετριμμένος, και παρόλο που δεν ήξερε τι απέγινε το σκυλί του, ο Rocco δεν έχασε ποτέ τις ελπίδες του.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο  έκλαψε ο Rocco όλους αυτούς τους μήνες,» είπε η μητέρα του αγοριού, η Romi. «Αλλά πάντα πίστευε ότι ο Jack θα επανεμφανιστεί.»
Ο Rocco και η οικογένειά του είχαν ψάξει παντού για τον Jack, κοντά στο σπίτι τους στην Αργεντινή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, το πέρασμα του χρόνου δεν ήταν αρκετό για να απαλύνει τον πόνο στην καρδιά του Rocco, αφού η βεβαιότητα του πως ο σκύλος του θα επιστρέψει δεν του επέτρεπε να προχωρήσει, κι έτσι η λύπη του ποτέ δεν υποχώρησε όλους αυτούς τους μήνες.
[post_ad]Στην πραγματικότητα ο Rocco, πριν μερικές μέρες είχε ονειρευτεί ότι ο Jack είχε επιστρέψει στο σπίτι. Μια βδομάδα μετά, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!
Την προηγούμενη Δευτέρα, ένας οικογενειακός φίλος εντόπισε ένα αδέσποτο σκυλί να περιφέρεται κοντά σε ένα βενζινάδικο και το αναγνώρισε αμέσως – ήταν ο Jack! Όταν η μαμά του Rocco πήρε την κλήση, στην αρχή ήταν δύσπιστη, αλλά ήλπιζε πως ο γιος της θα βρεθεί ξανά με τον αγαπημένο του σκύλο.

Είπα στο Rocco ότι του είχα ένα δώρο,” δήλωσε η Romi. “Όταν τον φώναξα στην αυλή και είδε τον φίλο του τον Jack, ήταν τόσο ενθουσιασμένος… Έλεγε συνέχεια ‘το ήξερα!'”
Από εκείνη τη στιγμή, τα πάντα έλαμπαν γύρω του. Ο Rocco και ο Jack ήταν και πάλι μαζί!

«Ο Rocco είναι τόσο χαρούμενος, και με τον Jack είναι πιο κοντά από ποτέ,» δήλωσε η Romi. 

«Ο Rocco πάντα λέει ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι τα κατοικίδια ζώα και η οικογένεια. Ο γιος μου είναι τυχερός γιατί έχει και τα δύο.»
διαφορετικό

Αγόρι καταρρέει και ξεσπά σε κλάματα μόλις ξαναβλέπει το σκύλο του που είχε χαθεί Reviewed by alieutis oneiron on 4:20:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.