Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είπε στην πολύωρη κατάθεση του "Αυτός μου φέρθηκε καλά, μην του κάνετε κακό!" Εξομολογήθηκε πως απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό


Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν πολύ φοβισμένος και τρομοκρατημένος όταν τον βρήκαν.

Η άκρη του νήματος της πολύκροτης υπόθεσης που προσπαθεί να ξεμπερδέψει η αστυνομία και ο ρόλος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και οι πληροφορίες που θα δώσει στην αστυνομία θα είναι καθοριστικές.

Μόνο που ο 54χρονος επιχειρηματίας υπό την επήρεια του σoκ, τουλάχιστον στην πρώτη κατάθεση του δεν μπόρεσε να δώσει σαφείς απαντήσεις και να ξεδιαλύνει τα πάμπολλα ερωτηματικά των αστυνομικών.

Όπως λένε οι αστυνομικοί που τον αντίκρισαν, ήταν ένας φοβισμένος και τρομοκρατημένος άνθρωπος, σαν ένα πληγωμένο πουλάκι μας είπε ένας απ΄αυτούς χαρακτηριστικά. Δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, να δώσει σαφείς απαντήσεις και το έργο των αστυνομικών ελάχιστα φωτίστηκε από αυτήν την πρώτη κατάθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσες μετακινήσεις είχε υποστεί από την πρώτη μέρα της απαγωγής του, ενώ για τις συνθήκες κράτησης του, σε γενικές γραμμές είπε πως του έδιναν νερό και φαί, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
[post_ad]Τον ρώτησαν αν τον χτύπησαν ή αν τον κακομεταχειρίστηκαν και απάντησε αρνητικά, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως σε έναν αστυνομικό εξομολογήθηκε πως απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό, τον σωματώδη Σκοπιανό, που βρέθηκε μπροστά στα αστυνομικά όπλα στην επιχείρηση της αστυνομίας και φέρεται να είπε πως " αυτός μου φέρθηκε καλά... μην του κάνετε κακό"!

Να υπονοεί πως οι άλλοι του συμπεριφέρθηκαν άσχημα, να είχε μια τραυματική εμπειρία που δεν μπορούσε άμεσα να περιγράψει; τουλάχιστον άμεση απάντηση οι αστυνομικοί δεν πήραν! Πάντως ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον Λεμπιδάκη βρήκε το ένα άκρο του ποδιού του βαθιά πληγωμένο, δείγμα πως για αρκετό καιρό( ίσως και από την αρχή) να ήταν δεμένος με αλυσίδες!

Η πρώτη, όχι ιδιαίτερα διαφωτιστική κατάθεση δόθηκε, η άλλη είναι πάντως άγνωστο πότε θα δοθεί αφού αυτό που επείγει είναι να συνέλθει ο 54χρονος, κάτι που σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση!
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είπε στην πολύωρη κατάθεση του "Αυτός μου φέρθηκε καλά, μην του κάνετε κακό!" Εξομολογήθηκε πως απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό Reviewed by Live TV on 11:26:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.