Παγκόσμιο σοκ: «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν, έχω το ίδιο σημάδι στο μάτι» Ένα αστείο, όπως η ίδια το χαρακτήρισε, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.


Ένα αστείο, όπως η ίδια το χαρακτήρισε, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.

Η φοιτήτρια Χάριετ Μπρουκς από το Μάντσεστερ έστειλε ένα μήνυμα σε μία ομάδα φίλων της, λέγοντας ότι υποψιάζεται ότι είναι η «μικρή Μαντλίν», γιατί φέρει στο μάτι της το ίδιο σημάδι με το εξαφανισμένο κορίτσι, όπως και το ίδιο σημάδι στο πόδι.

«Σωστά παίδες. Συνήθως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά νομίζω ότι είμαι η Μαντλίν», έγραψε το μήνυμα που έστειλε στο chat των φίλων της, ένα μήνυμα που κατέληξε να γίνει viral στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, η φοιτήτρια επέμενε ότι είναι η Μαντλίν και τώρα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Όπως ήταν φυσικό στα social media έγινε χαμός. «Αν όντως είσαι η Μαντλίν ή απλά κάνεις πλάκα, μπερδεύεις τον κόσμο», έγραψε ένας χρήστης.
[post_ad]«Ανακεφαλαιώνουμε: Μία γυναίκα κάνει ότι μπορεί να τραβήξει βλακωδώς την προσοχή ανακοινώνοντας ότι είναι ένα εξαφανισμένο παιδί, πέντε χρόνια μικρότερο από εκείνη. Όχι, αγάπη μου δεν είσαι η Μαντλίν. Ελπίζω ότι είναι ξεκάθαρο», έγραψε μία άλλη χρήστης στο Facebook.

Η Μπρουκς απάντησε στις επικρίσεις, λέγοντας ότι το ποστ της ήταν αστείο και ότι πήγε σε λάθος χέρια.


Παγκόσμιο σοκ: «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν, έχω το ίδιο σημάδι στο μάτι» Ένα αστείο, όπως η ίδια το χαρακτήρισε, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο. Reviewed by Live TV on 11:13:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.