ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το παιχνίδι δεν θα γίνει – Οριστική διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας


Είναι οριστικό. Η Τούμπα αδειάζει. Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί. Ο Αρετόπουλος σε λίγα λεπτά κλείνει το φύλλο αγώνα με την ένδειξη “Οριστική διακοπή αγώνα”.

Τι προβλέπει ο κανονισμός;Σύμφωνα με τον κανονισμό, εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές.
[post_ad]«Πως θα φύγετε από δω θα χορτάσετε πέτρες»
Τρομακτικές καταγγελίες των ερυθρόλευκων για τον Μάκη Γκαγκάτση, το σπρώξιμο του Μίχελ στον Σάββα Θεοδωρίδη και την φόρμα του ΠΑΟΚ που φορούσε ο γιατρός του αγώνα.

Απίστευτα πράγματα στα αποδυτήρια της Τούμπας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν τρομακτικές καταγγελίες για την συμπεριφορά των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας έλεγαν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης τους απειλούσε στα αποδυτήρια λέγοντας «πως θα φύγετε από εδώ, θα χορτάσετε πέτρες».

Επίσης οι ερυθρόλευκοι τόνιζαν πως ο Λιούμπος Μίχελ έσπρωξε στον χώρο των αποδυτηρίων τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη αλλά υπάρχει και συνέχεια στις καταγγελίες των ερυθρόλευκων. Οι πειραιώτες δεν πίστευαν στα ματιά τους όταν ο γιατρός του αγώνα πήγε για να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία, καθώς όπως έλεγαν από τον Ολυμπιακό, ο γιατρός του αγώνα φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr


ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το παιχνίδι δεν θα γίνει – Οριστική διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας Reviewed by Live TV on 10:21:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.