Έλληνας κτηνοτρόφος-λοκατζής σε Ερντογάν: «Θα χύσουμε το αίμα μας για την πατρίδα μας»


Ένας Έλληνας κτηνοτρόφος (πρώην λοκατζής από τη στολή που φορά) απαντά στους Τούρκους αξιωματούχους που θέλουν να πάρουν το μισό Αιγαίο και τα νησιά της χώρας μας.

«Εμείς Ζητάμε τον Εύξεινο Πόντο, ζητάμε την Κωνσταντινούπολη, ζητάμε τη Σμύρνη, ζητάμε τα μνημεία μας όλα πίσω. Έχετε κατασφάξει 600 με 700.000 Έλληνες Ποντίους στην κυριολεξία. Έχετε διώξει από τις πατρογονικές τους εστίες 2.000.000 Ποντίους. Έχετε εξισλαμίσει 2μιση με 3 εκατομμύρια Έλληνες εναπομείναντες στην Τουρκία με την απειλή να τους σφάξετε αν δεν αλλάξουν θρησκεία.

Έχετε κατασφάξει τον λαό των Αρμενίων. Όλοι αυτοί λοιπόν οι λαοί, σύσσωμοι και οι Κούρδοι, είναι εναντίον σας και σύσσωμο το ελληνικό έθνος περιμένουν από εσάς να ξεκινήσει ο πόλεμος. Και σε περίπτωση που ξεκινήσει ο πόλεμος, σε 48 ώρες η Τουρκία θα αλλάξει χέρια. Θέλω να δώσω στους μεγάλους ηγέτες το παράδειγμα του Δαυίδ και του Γολιάθ. Δεν σας φοβόμαστε. Οι Έλληνες το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χύσουμε το αίμα μας για την πατρίδα μας.»

Δείτε το βίντεο:

[Χαράλαμπος Τοπαλίδης]

Έλληνας κτηνοτρόφος-λοκατζής σε Ερντογάν: «Θα χύσουμε το αίμα μας για την πατρίδα μας» Reviewed by alieutis oneiron on 1:13:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.